učebnice, pracovní sešity

Prohlédnuté produkty

Fyzika 8 - nová generace / hybridní

FR100346

Nový produkt

FRAUS

Fyzika – nová generace vychází z původní učebnicové řady. Jedná se o moderní učebnice, které věnují zvýšenou pozornost odbourávání izolovaného přístupu fyziky k probírané problematice, efektivnímu provázání obsahu jednotlivých učebních předmětů a maximálnímu propojení získaných poznatků s každodenní zkušeností žáků i s praktickými aplikacemi.

Více informací

199 Kč

Více informací

Hybridní verze učebnice nové generace je prostřednictvím QR kódů rozšířena o pestrou nabídku online materiálů zdarma, díky kterým budou hodiny fyziky ještě zajímavější a pro žáky inspirativní. Učebnice 8. ročníku věnuje zvýšenou pozornost odbourávání izolovaného přístupu fyziky k probírané problematice, efektivnímu provázání obsahu jednotlivých učebních předmětů a maximálnímu propojení získaných poznatků s každodenní zkušeností žáků i s praktickými aplikacemi.

Moderní učebnice, které věnují zvýšenou pozornost odbourávání izolovaného přístupu fyziky k probírané problematice, efektivnímu provázání obsahu jednotlivých učebních předmětů a maximálnímu propojení získaných poznatků s každodenní zkušeností žáků i s praktickými aplikacemi.

Učebnice zahrnuje následující tematické celky:

  • Práce a energie
  • Tepelné jevy
  • Zvukové jevy
  • Elektrický proud

Učebnice mají jednotnou strukturu výkladu učiva. Tvoří ji základní část (vlastní učivo fyziky) a motivační část, zaměřená na propojení obsahu učiva fyziky s poznatky z dalších, zejména přírodovědných předmětů, a promítnutí teoretických poznatků do běžného života žáka.

Počet stránek
128
Vazba
brožovaná
Formát
210 x 280

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Košík 0 x Produkty (prázdný)    

Žádné produkty

Bude determinováno Doručení
0 Kč Celkem

K pokladně

Odběr novinek