učebnice, pracovní sešity

Prohlédnuté produkty

Fyzika 7 - nová generace / hybridní

FR100345

Nový produkt

FRAUS

Učebnice fyziky určená pro 2. stupeň ZŠ a nižší ročníky gymnázií. Věnují zvýšenou pozornost odbourávání izolovaného přístupu fyziky k probírané problematice.

Více informací

199 Kč

Více informací

Hybridní verze učebnice nové generace je prostřednictvím QR kódů rozšířena o pestrou nabídku online materiálů zdarma, díky kterým budou hodiny fyziky ještě zajímavější a pro žáky inspirativní. Učebnice 7. ročníku věnuje zvýšenou pozornost odbourávání izolovaného přístupu fyziky k probírané problematice, efektivnímu provázání obsahu jednotlivých učebních předmětů a maximálnímu propojení získaných poznatků s každodenní zkušeností žáků i s praktickými aplikacemi.

V učebnici pro 7. ročník jsou podrobně zpracována témata pohyb tělesa, síla a její účinky, tj. ucelené základy klasické mechaniky, dále témata kapaliny, plyny a na závěr ročníku optika. V několika případech došlo k úpravě řazení kapitol tak, aby bylo v souladu s didaktickými zásadami, a také aby respektovalo připomínky z praxe. V jednotlivých kapitolách se objevují moderní přístroje a fyzikální pomůcky. Obrazový materiál prošel kompletní aktualizací a byly doplněny četné názorné ilustrace zejména tam, kde je pochopení poznatků pro žáky obtížnější.

Vazba
brožovaná
Formát
210 x 297

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Košík 0 x Produkty (prázdný)    

Žádné produkty

Bude determinováno Doručení
0 Kč Celkem

K pokladně

Odběr novinek