učebnice, pracovní sešity

Prohlédnuté produkty

Hudební výchova 6 a 7

FR5594

Nový produkt

FRAUS

Učebnice hudební výchovy pro 6.-7. třídu obsahově vychází z RVP/Umění a kultura a rozvíjí kompetence žáků po stránce vokální, instrumentální, hudebně pohybové i poslechové. Cílem je motivovat žáky k poznávání a poslechu hudby, ke zpěvu a hře na hudební nástroje i k hudebně-pohybovým aktivitám.

Více informací

219 Kč

Více informací

Světem hudby provází žáky příběh začínající kapely, jejíž jednotliví členové objevují zákonitosti hudby, učí se hrát na různé hudební nástroje a nechávají se inspirovat klasickou i současnou hudbou různých žánrů.

Cílem učebnice je motivovat žáky k poznávání hudby, zpívání a hře na hudební nástroje a v neposlední řadě k pohybu a rytmickému vyjádření hudby. Učebnice nabízí učiteli možnost výběru postupu dle vyspělosti žáků a zvláštností třídy. Posiluje u žáků motivaci k učení, rozvíjení dobrých vztahů v třídním kolektivu a navození důvěry mezi učitelem a žákem.
Tematickou osou učebnice je postupné seznamování s jednotlivými hudebními nástroji, na které je nahlíženo z mnoha úhlů i historických kontextů.

Tištěná učebnice má moderní grafickou podobu v plnobarevném provedení se svěžími ilustracemi. V hlavním textu je rozpracována motivační linie příběhu, která uvádí krátký výkladový text doplněný notovými zápisy, schématy či fotografiemi. Nechybí množství motivujících otázek a námětů pro praktické činnosti. Na vedlejší liště jsou umístěny odkazy na mezipředmětové vztahy a poznámky k aktuálnímu dění během školního roku (výročí, festivaly, slavnosti).

Počet stránek
88
Vazba
šitá brožovaná
Formát
210 x 297

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Košík 0 x Produkty (prázdný)    

Žádné produkty

Bude determinováno Doručení
0 Kč Celkem

K pokladně

Odběr novinek