učebnice, pracovní sešity

Prohlédnuté produkty

Matematika 7 - Aritmetika - pracovní sešit

FR3737

Nový produkt

FRAUS

Pracovní sešit usnadňuje řešení úloh z učebnice a umožňuje žákům zapisovat poznámky a řešení k úlohám z vyučovací hodiny.

Více informací

99 Kč

Více informací

Pracovní sešit je praktickým a užitečným doplňkem k  učebnici, má shodné řazení a číslování celků jako učebnice. Pracovní sešit usnadňuje řešení úloh z učebnice a umožňuje žákům zapisovat poznámky a řešení k úlohám z vyučovací hodiny. Současně obsahuje i  řadu příkladů k samostatnému procvičování, domácím úkolům, úlohy pro nadané žáky apod. Je koncipován tak, aby v hodině matematiky žáci nemuseli používat žádný další poznámkový sešit.

V úvodu jsou zařazeny také úlohy sloužící ke zopakování učiva matematiky 1.–5. ročníku ZŠ. Dalším doplňkem je vždy Souhrnný přehled učiva z učebnice, pro kterou je určen.

V pracovních sešitech pro 7. ročník je zavedená novinka – historická lišta, na kterou si žáci mohou zaznamenávat historické události související s matematikou, a postupně je řadit do chronologie na této liště.

V pracovních sešitech pro 6. a 7. ročník jsou uvedena zadání všech úloh z učebnice a kromě toho řada dalších doplňujících příkladů. Žáci tak nemusejí do sešitů opisovat zadání úloh a mohou se soustředit na samotné řešení úloh z učebnice, na zapisování poznámek a výsledků vlastních pozorování. Doplňkové úlohy jsou strukturovány podle obtížnosti a umožňují samostatné procvičování, zadávání domácích úkolů atd.

Počet stránek
80
Vazba
sešitová
Formát
210 x 280

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Košík 0 x Produkty (prázdný)    

Žádné produkty

Bude determinováno Doručení
0 Kč Celkem

K pokladně

Odběr novinek