učebnice, pracovní sešity

Prohlédnuté produkty

Zeměpis 4 s komentářem pro učitele

prod8120

Nový produkt

Nakladatelství PRODOS

Více informací

225 Kč

Více informací

Česká republika je žákům ve čtvrtém dílu tematické řady zeměpisu představena prostřednictvím živých pohledů do hospodářské, sociální, přírodní a kulturní sféry jednotlivých krajů. Důraz je kladen na specifické kulturní i přírodní znaky těchto samosprávných celků. Vztah k rodné zemi je umocňován poukazy k jejímu výjimečnému přírodnímu bohatství a k výsledkům lidské činnosti, jež se podepsala na krajinném rázu.

Jednotlivé kapitoly učebnice jsou strukturovány do několika oddílů – název kapitoly, krátký motivační text, nová látka, Zapamatujte si a Kontrolní otázky a úkoly. Obsahují také velké množství fotografií, ilustrací a dalších grafických prvků, které zpřehledňují a zpřístupňují vybrané pasáže učiva.

Barevně odlišené poznámky v učitelské verzi Zeměpisu 4 rozšiřují rámec výuky o nové podněty z různých oblastí vztahujících se ke geografické tematice. Tvoří je metodické poznámky, náměty na zapojení regionálních prvků do výuky, odpovědi na kontrolní otázky, vysvětlivky, zajímavosti, tipy, rady, odkazy na odbornou literaturu a na mezipředmětové a meziročníkové vztahy.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Košík 0 x Produkty (prázdný)    

Žádné produkty

Bude determinováno Doručení
0 Kč Celkem

K pokladně

Odběr novinek