učebnice, pracovní sešity

Prohlédnuté produkty

Slovníček Listen and Speak With friends!

NŠ587

Nový produkt

43 Kč

Parametry

Společnost NOVÁ ŠKOLA s.r.o.

Více informací

K učebnicím pro 2. období je již vzhledem k objemnější slovní zásobě, ale také s ohledem na podporu aktivní práce se slovníkem, koncipován samostatný slovník. Slova jsou ve slovníku uspořádána podle stran jednotlivých lekcí. Následují po sobě v pořadí, ve kterém jsou uvedena v textu učebnice, což žákům a žákyním umožňuje vytvořit si podle jejich posloupnosti i osnovu příběhu.

 

U každého slova žáci a žákyně najdou také slovní spojení, ve kterém je toto slovo použito, díky čemuž pak snadněji přeloží celý text, snáze si vybaví významově související slova, rozšíří slovní zásobu a naučí se vnímat svět v souvislostech. Další užitečná spojení, v nichž se slova běžně používají, jsou uvedena v závorce – žákyně a žáci si díky jim zdokonalují své konverzační dovednosti. Slovník jim nabízí také prostor pro dopsání dalších slov, s nimiž se v rámci probíraného tématu setkali.

 

V 5. ročníku se již ve slovníku zaměřujeme na učení nových slov formou zapojování slov do slovních spojení a do vět. Ke každému slovu žáci a žákyně naleznou ve slovníku větu, ve které je toto slovo opět uvedeno v praktickém slovním spojení, ale navíc je větou přiblížen význam slova. Žáci a žákyně si touto progresivní formou učení novým slovům rozvíjejí všeobecný přehled a rozšiřují slovní zásobu.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Košík 0 x Produkty (prázdný)    

Žádné produkty

Bude determinováno Doručení
0 Kč Celkem

K pokladně

Odběr novinek