učebnice, pracovní sešity

Prohlédnuté produkty

Prvouka 2 - nová generace

FR9538

Nový produkt

FRAUS

Učebnice nové generace zachovává některé osvědčené přístupy původní řady, ale obsahuje i mnoho koncepčních změn, které vycházejí ze zkušeností s výukou prvouky a ze zpětné vazby od učitelů.

Více informací

129 Kč

Více informací

Učebnice nové generace zachovává některé osvědčené přístupy původní řady, ale obsahuje i mnoho koncepčních změn, které vycházejí ze zkušeností s výukou prvouky a ze zpětné vazby od učitelů. Výrazně se liší novou grafikou a strukturou. Zaměřuje se na badatelský přístup a integraci učiva. Cílem učebnice je naučit žáky pozorovat a vyhodnocovat pozorované jevy. Osou učebnice jsou jednoduché praktické pokusy, vycházky a pozorování.

Prostřednictvím vlastních pozorování se žáci seznámí s tím, jak se příroda mění podle ročních období. Povedou si jednoduché záznamy z meteorologických měření. Objeví, k čemu slouží plán, a sami se ho pokusí vytvořit. Budou zjišťovat, jak žili jejich prarodiče, a porovnají, co se během let změnilo a co zůstalo stejné. Při zkoumání vlastností vody se seznámí s vědeckými postupy. Naučí se lépe orientovat v čase, ve svém okolí nebo třeba v jízdním řádu.

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Košík 0 x Produkty (prázdný)    

Žádné produkty

Bude determinováno Doručení
0 Kč Celkem

K pokladně

Odběr novinek