didaktické pomůcky

Prohlédnuté produkty

Hra Cestovka - angličtina

did15750

Nový produkt

Hra na procvičení slovíček, snadno a rychle použitelná při výuce.



Více informací

590 Kč

Více informací

Hra Cestovka - angličtina

Efektivní způsob, jak s malou skupinou rychle procvičit slovíčka z vybraných témat. 

Vhodné jako pomůcka pro výuku anglického jazyka pro studenty v prvních letech výuky.

Sada obsahuje 12 samostatných herních plánů velikosti A3. Každý herní plán je připraven pro tematickou oblast probíranou v prvních letech výuky jazyka: Animals, At the Doctor's, Clothing, Colors, Family, Food, House, Nature, Numbers, Professions, School, Traveling.

Na plánu je vyznačena cesta s políčky, na každém políčku je obrázek nebo slovo. Hráči hrají ve dvojicích nebo malých skupinkách. Hráč na tahu hodí kostkou, odpočítá si cílové políčko a tam uvedený obrázek nebo slovo řekne v anglickém jazyce. Pokud se mu to podaří, umístí na toto políčko svoji figurku. Pokud se mu to nepodaří, zůstává na svém původním políčku. Poté pokračuje další hráč. Vyhrává ten, kdo se první dostane do cíle. Jako nápověda je možné využít slovíčka uvedená na herním plánu okolo cesty.

Sada obsahuje 12 herních plánů velikosti A3, sadu 6 figurek různých barev a herní kostku. Herní plány mají kvalitní povrchovou úpravu, aby se nedaly snadno poškodit. Vše je zabaleno ve velké praktické průhledné plastové obálce.

Autorka: Iveta Číhalová

Upozornění: Určené k použití ve školách a v jiných pedagogických souvislostech pro didaktické účely pod dohledem dospělého instruktora. Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části.

 



30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Košík 0 x Produkty (prázdný)    

Žádné produkty

Bude determinováno Doručení
0 Kč Celkem

K pokladně

Odběr novinek